22.2.07

Bpitch Control Camping Vol. 3

De nieuwste telg van de Bpitch Control 'Camping' familie heeft de simpele edoch doeltreffende naam 3 gekregen en tsja.. waarom ook ingewikkeld met de naam doen als het eigenlijk gewoon om de inhoud draait.

Labelbazin Ellen Allien heeft traditioneel ook dit derde deel samengesteld en ze flikt het wederom om een onderhoudend, afwisselend en zeer zeker ook dansbaar album te produceren. Lekker weer genieten van die typische BPC stijl; diepe elektro, hypnotiserende minimal, crispy techno, zangerige pop... en dan dat alles gecombineerd zeg maar... Ach, het blijft moeilijk om uiteindelijk een label op het label te plakken (als je dat al mocht willen?). Bovendien hebben alle artiesten speciaal voor deze Camping Compilation een geheel nieuwe track gemaakt en zien we dus bijvoorbeeld oudgedienden als TimTim en Sylvie Marks eindelijk weer eens nieuw werk maken voor Bpitch Control. Paul Kalkbrenner, Sascha Funke en Ellen Allien kennen we natuurlijk allemaal en ook zij hebben een aantal prachtige tracks en remixes gemaakt voor de compilatie.

Snel downloaden zou ik zeggen, om in je woonkamer op te dansen en/of om jezelf een goed beeld te geven van wat er op dit moment toonaangevend is in de Berlijnse dansscene want we mogen Bpitch Control natuurlijk gewoon bij de hele grote en beïnvloedbare namen scharen. En als je 'Camping' in het echie wil meemaken, houd dan je favoriete dansvloeren in de gaten want deze zomer gaat zo'n beetje de gehele Bpitch Controlstal op 'Camping' tournee. Sterker nog, op de Bpitch website zie ik dat op 20 april de tenten van de Campingtour worden opgezet in Club 11 en we Ellen Allien, Zander VT, Pfadfinderei kunnen zien en vooral horen kamperen.

Download
Bpitch Control Compilation Camping Vol. 3
(76mb - .zip - maart2007 - tracklist@comments)